Cees van Gent

Veelgestelde vragen.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur en is gratis. We kijken naar jouw hulpvraag en of mijn werkwijze en mijn persoon daarbij passen. Of er een klik is.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met mij opnemen via de telefoon of email. Zie de contactpagina.

Kennismakingsgesprek ( ½ uur):  gratis

Kennismakingsworkshop:  gratis

Thematische workshop: in overleg

Intake (1 uur) € 105 per sessie

Coaching of therapie €105 per sessie

Voor coaching via de werkgever gelden andere tarieven.

Tijdens een begeleidingstraject hebben we eens in de twee weken een sessie. Dit in het belang van de voortgang daarvan. Een sessie duurt 60 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Wouwse Plantage of in Rotterdam. Het is ook mogelijk om sessies per Skype of Facetime te doen. De lengte van een traject is afhankelijk van de hulpvraag en de te kiezen aanpak: kortdurende coaching (c.a. 6 sessies) of een therapietraject, variërend van 10 tot 30 sessies. Zie ook onder “mijn aanbod”.

Als het niet klikt kijken we samen naar een andere oplossing. Ik kan je doorverwijzen naar een van de collega’s uit mijn netwerk. Je gaat niet met lege handen naar huis.

Jazeker. Alles wat aan de orde komt, blijft tussen jou en mij. Als er actie naar buiten nodig is, zet jij die stap(pen) zelf, met mijn support op de achtergrond.