Cees van Gent

Over mij.

Over mij.

Ik ben Cees van Gent, geboren in 1955. In Rotterdam, een stad die op dat moment – nog geen 10 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog – op veel plaatsen nog in puin lag, niet alleen materieel, maar ook emotioneel. Opgegroeid in een gezin waar thema’s van deze oorlog als hongerwinter en arbeitseinsatz nog lang doorwerkten.

Ik heb in mijn 40-jarige carrière bij de Politie leiding gegeven aan diverse teams. Als pelotons- en compagniescommandant sturing gegeven bij grote evenementen en ingrijpende gebeurtenissen. Vanaf 2005 werk ik als coach en trainer voor leidinggevenden en medewerkers en vanaf 2013 in mijn eigen praktijk voor coaching en therapie.

Mijn interesse voor mensen, hun gedrag en hun emoties, is er al lang in mijn leven. Met name waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen en waarom zij dat gedrag maar steeds blijven herhalen, waarom dat veranderen zo moeilijk lijkt. Dat gold ook voor mij zelf. Lang ben ik op zoek geweest naar mijzelf en antwoorden op vragen als: waarom doe ik altijd zo mijn best, waarom is het nooit goed genoeg, waarom heb ik zoveel stress? En wat wil ik echt met mijn leven? In mijn professionele en persoonlijke zoektocht heb ik veel methodieken en opleidingen gevolgd en ervaren: Transactionele Analyse, Psychodrama, Bio-energetica, Kernkwaliteiten, Enneagram, Brainspotting, MBTI, Padwerk. In 2009 las ik het boek Illusies van Ingeborg Bosch en wist ik: dit klopt, dit is wat ik wil.

Mijn belangrijkste opleiding is mijn leven. Dat heeft mij geleerd scherp te observeren, te luisteren en te voelen, steeds vragen te stellen en te onderzoeken wat er werkelijk is. Ik kan goed verbinding maken, vanuit compassie en zonder oordeel naar mensen en hun gedrag kijken. Met beide benen op de grond en een gezonde dosis humor. Stevig waar het moet, zacht waar het kan.  Ik mag mensen  helpen de weg (terug) te vinden van hun hoofd naar hun hart, zodat ze vanuit die verbinding kunnen gaan doen wat ze ten diepste willen.

In 2016 heb ik de 4 jarige opleiding tot PRI coach en -therapeut met succes afgerond. Ik ben opgeleid door de grondlegster van PRI, Ingeborg Bosch. Ik werk zelfstandig vanuit mijn eigen praktijk in Wouwse Plantage en Barendrecht, Rotterdam.

Ik woon samen met Audrey en onze zonen Koen en Stijn (2001) in Wouwse Plantage, een dorp in het buitengebied tussen Bergen op Zoom en Roosendaal.

Cees van Gent coaching en therapie in Wouwse Plantage en Rotterdam. Uw coach en therapeut volgens PRI (Past Reality Integration) van Ingeborg Bosch.

Praktische informatie

In an ideal world this text wouldn’t exist, a client would acknowledge the importance of having web copy before the design starts. Needless to say it’s very important, content is king and people are beginning to understand that. However, back over in reality some project schedules and budgets don’t allow for web copy to be written before the design phase, this is sad but true. We’re here to help, we’ve written examples of web copy for over 40 industries for you to use at concept phase of your projects to bring a little life and realism to your designs and help you think about who and what you are designing for. We want clients and designers alike to think about their graphic design.

Afspraak maken

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met mij opnemen via de telefoon of email. Zie de contactpagina.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur en is gratis.

Tijdens een begeleidingstraject hebben we eens in de twee weken een sessie. Dit in het belang van de voortgang daarvan. Een sessie duurt 60 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Wouwse Plantage. (*)Het is ook mogelijk om sessies per Skype of Facetime te doen.

Tarieven

Intake (1 uur)  E 105 per sessie

Coaching of therapie E 105 per sessie

Voor coaching via de werkgever gelden andere tarieven.

Ik heb regelmatig een aantal plekken voor studenten en mensen met lage inkomens, tegen een voordeliger tarief. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

(*) let op mogelijk 2elocatie in Rotterdam per 1-2-19